❶ OFICIÁLNÍ CERTIFIKOVANÁ DISTRIBUCE V ČR ❷ 100% SKLADEM ❸ EXPEDUJEME DO 24 HODIN ❹ DOPRAVA ZDARMA NAD 2500 CZK ❺ #BojovnikZaVlasyKrasnejsi

Hodnocení obchodu

4,9 304 hodnocení
Přidat hodnocení
5
288x
4
11x
3
4x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JS Avatar autora | 16.7.2019
Jsem spokojena s rychlostí dodávky a hlavně s produktem, který opravdu rychle zabírá a to jej aplikuji jen jednou denně večer. Až jej vypotřebuji, určitě si objednám, buď další, případně něco jiného od této značky.
MC Avatar autora | 15.7.2019
TE Avatar autora | 11.7.2019
Moc moc moooooc
Avatar autora | 4.7.2019
Rychlé dodání
ID Avatar autora | 26.6.2019
Velmi kvalitní produkty, rychlé dodání. Jsem ráda, že díky Míšovi si můžeme dopřávat kvalitních výrobků, které jsou běžně dostupné pouze v USA.
VN Avatar autora | 24.6.2019
VV Avatar autora | 12.6.2019
VM Avatar autora | 11.6.2019
MB Avatar autora | 10.6.2019
Ano; ale chybí mi větší balení
MV Avatar autora | 6.6.2019
EM Avatar autora | 5.6.2019
LH Avatar autora | 21.5.2019
Rychlé a super produkty
IN Avatar autora | 21.5.2019
bezchybné, rychlá komunikace a rychle vyřízená objednávka.
IZ Avatar autora | 20.5.2019
Super, rychle vyřešená objednávka
ŠM Avatar autora | 20.5.2019
Rychlé dodání, skvělé produkty. Velmi doporučuji ????
VH Avatar autora | 17.5.2019
Rychle vyrizeni a dodani a skvela komunikace.
LR Avatar autora | 13.5.2019
Rychlé vyřízení objednávky je u dobrých internetových obchodů samozřejmostí. Olaplexová kůra (šampon, kondicioner, vlasová kůra) je prostě zázrak. Váhala jsem, protože cena je dost vysoká. Vzhledem k tomu, že mám kudrnaté, melírem zkoušené suché vlasy jsem hledala skutečně výrobek, který by mi vlasy napravil. Vlasy se napily, obalily, šly rozčesat bez vytrhnutí chomáče vlasů. Vlasovou kůru si nechám na vlasech přes noc a ráno umyji. Takže za mě ano.
Avatar autora | 9.5.2019
KK Avatar autora | 8.5.2019
Ano, doporučila bych obchod jen ale kuli rychlosti a přehlednosti. Jinak je dost smutné, ze si člověk musí platit i při větší objednávce dobírku.
Avatar autora | 7.5.2019

Stránka 1 z 16 , položek celkem: 312

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.