❶ OFICIÁLNÍ CERTIFIKOVANÁ DISTRIBUCE V ČR ❷ 100% SKLADEM ❸ EXPEDUJEME DO 24 HODIN ❹ DOPRAVA ZDARMA NAD 2500 CZK ❺ DÁRKY K OBJEDNÁVKÁM #BojovnikZaVlasyKrasnejsi

Hodnocení obchodu

4,9 583 hodnocení
Přidat hodnocení
5
559x
4
17x
3
4x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
N Avatar autora Natalie | 22.9.2020
Je skvělý! Moc doporučuji. Vlasy jsou po foukání dokonale lesklé a hladké
M Avatar autora Martina | 21.9.2020
Jsem spokojná
JV Avatar autora Jana Vítková | 18.9.2020
Jsem moc spokojená
EK Avatar autora Eliška Kubiszová | 15.9.2020
Objednání bylo bez problémové, s produktem jsem spokojená :)
Avatar autora Markéta Šimmerová | 14.9.2020
Jsem moc spokojená
KP Avatar autora Kateřina Písaříková | 8.9.2020
Rychlost, ochota a hlavně jistota, že kupujete originální produkty
Avatar autora Monika Žákovicová | 7.9.2020
Spokojenost,rychlé dodání .
VR Avatar autora Veronika Rákosníková | 4.9.2020
Rychlé dodání, rychlá komunikace. Skvělé produkty, žádné připomínky a jasných 5 hvězdiček.
KS Avatar autora Kamila SVOBODOVA | 3.9.2020
Velmi spokojená. Kazdy detail doladen, skvělá péče, přístup ke klientovi. Naprostá spokojenost.
E Avatar autora eLeL | 1.9.2020
Hýčkejte se a obklopujte luxusem, tenhle shop je na to ideál partner! Top komunikace, přehledný a široký výběr, rychlé dodání, férové ceny, některé nižší než u konkurence, vše origo, bezva vzorky jako dárek. Vřele doporučuji, vracím se s důvěrou!
K Avatar autora Kristyna | 1.9.2020
Velká spokojenost s výrobky i rychlostí dodání.
J Avatar autora Jitka | 31.8.2020
Spokojenost, velmi rychle dodání
DV Avatar autora Daniela Veverková | 27.8.2020
Spokojenost
AV Avatar autora Alena Vinterová | 27.8.2020
Za mě rozhodně spokojenost
I Avatar autora Ivana | 26.8.2020
Jsem velice spokojena s timto výrobkem je pravda,že balicek by mohl být lépe zabalený, ale na kvalitě to neubírá takže 5 hvězd.
P Avatar autora Petra | 25.8.2020
Jediné minus je opravdu nehezké zabalení. Tyto úžasné produkty by si zasloužily pěkný balíček a ne ošklivý trosku zapáchající karton omotany černou fólií. Jinak jsem max spokojená????
GK Avatar autora Gabriela Karakeva | 25.8.2020
Krásný, přehledný obchod s kvalitním zbožím! Děkuji za doporučení výrobků vhodné pro mé vlásky a za krásně zabalený balíček!
K Avatar autora Katka | 24.8.2020
Moc spokojená ????????
MP Avatar autora Marie Pychova | 22.8.2020
Objednávka dorazila v pořádku. Všechny výrobky jsou skvělé.
MG Avatar autora Moravová Gabriela | 19.8.2020
Spokojenost veliká ????????

Stránka 1 z 30 , položek celkem: 591

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.