❶ OFICIÁLNÍ CERTIFIKOVANÁ DISTRIBUCE V ČR ❷ 100% SKLADEM ❸ EXPEDUJEME DO 24 HODIN ❹ DOPRAVA ZDARMA NAD 2500 CZK ❺ #BojovnikZaVlasyKrasnejsi

Hodnocení obchodu

4,9 293 hodnocení
Přidat hodnocení
5
277x
4
11x
3
4x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LH Avatar autora | 21.5.2019
Rychlé a super produkty
IN Avatar autora | 21.5.2019
bezchybné, rychlá komunikace a rychle vyřízená objednávka.
IZ Avatar autora | 20.5.2019
Super, rychle vyřešená objednávka
ŠM Avatar autora | 20.5.2019
Rychlé dodání, skvělé produkty. Velmi doporučuji ????
VH Avatar autora | 17.5.2019
Rychle vyrizeni a dodani a skvela komunikace.
LR Avatar autora | 13.5.2019
Rychlé vyřízení objednávky je u dobrých internetových obchodů samozřejmostí. Olaplexová kůra (šampon, kondicioner, vlasová kůra) je prostě zázrak. Váhala jsem, protože cena je dost vysoká. Vzhledem k tomu, že mám kudrnaté, melírem zkoušené suché vlasy jsem hledala skutečně výrobek, který by mi vlasy napravil. Vlasy se napily, obalily, šly rozčesat bez vytrhnutí chomáče vlasů. Vlasovou kůru si nechám na vlasech přes noc a ráno umyji. Takže za mě ano.
Avatar autora | 9.5.2019
KK Avatar autora | 8.5.2019
Ano, doporučila bych obchod jen ale kuli rychlosti a přehlednosti. Jinak je dost smutné, ze si člověk musí platit i při větší objednávce dobírku.
Avatar autora | 7.5.2019
PK Avatar autora | 7.5.2019
Maximální spokojenost ,nikdy jsem neměla krásnější vlasy!!!!!????????????
MD Avatar autora | 1.5.2019
DB Avatar autora | 1.5.2019
HS Avatar autora | 29.4.2019
KP Avatar autora | 29.4.2019
RB Avatar autora | 29.4.2019
PJ Avatar autora | 29.4.2019
Kvalita přípravků i obchodu je na vysoké úrovni. Velká spokojenost.
JS Avatar autora | 28.4.2019
super přístup k zákazníkům, rychlost a dáreček pro radost
GB Avatar autora | 27.4.2019
velká spokojenost, rychlé vyřízení objednávky, obratem doručení, a jako krásný bonus zboží zabaleno v hedvábném papíře!!!!
AK Avatar autora | 26.4.2019
MM Avatar autora | 24.4.2019

Stránka 1 z 16 , položek celkem: 301

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.