❶ OFICIÁLNÍ CERTIFIKOVANÁ DISTRIBUCE V ČR ❷ 100% SKLADEM ❸ EXPEDUJEME DO 24 HODIN ❹ DOPRAVA ZDARMA NAD 2500 CZK ❺ DÁRKY K OBJEDNÁVKÁM #BojovnikZaVlasyKrasnejsi

Hodnocení obchodu

4,9 652 hodnocení
Přidat hodnocení
5
628x
4
17x
3
4x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lucie Králová | 25.11.2020
Jsem velmi spokojená, vždy mi majitel zkušeně poradil jak s produkty tak i péčí
Š Avatar autora Šárka | 25.11.2020
Velký výběr, rychlé dodání, skvělé produkty. :)
J Avatar autora Jiří | 25.11.2020
Spokojenost. :)
PP Avatar autora Petra Piestanska | 25.11.2020
Rýchle dodanie, super produkty, rada objednávam :)
BL Avatar autora Barbora Langerova | 25.11.2020
Rychlost dodání, velký výběr
Avatar autora Petra Šilpochová | 24.11.2020
Spokojenost
PF Avatar autora Pavla Florianová | 23.11.2020
Velmi spokojena
IO Avatar autora Iveta Ovesná | 23.11.2020
Spokojenost,vše v naprostém pořádku.
KK Avatar autora Kateřina Košová | 23.11.2020
Maximální spokojenost
AF Avatar autora Adriana Ferancová | 23.11.2020
Velmi spokojna
RB Avatar autora Rut Blešová | 23.11.2020
Obchod proběhl v naprostém pořádku. Vše proběhlo rychle a bez problémů. Vitamíny nádherné voní po bylinkách. Těším se na účinky.
JN Avatar autora Jitka Nováková | 23.11.2020
Velká spokojenost. Mile mě překvapilo balení, kdy se zbytečně nevyužívají pořad nové krabice :)
EV Avatar autora Eva Velebova | 19.11.2020
Vše v poradku, velmi rychle dodani
NK Avatar autora Nikol Kempe | 19.11.2020
Jsem moc spokojená. Jsou skvělí! Rychlé dodání a super produkty.
E Avatar autora Eva | 19.11.2020
Skvělé produkty a navíc perfektní doporučení odstínu pigmentové masky přímo od Michala Zapoměla. Rozhodně doporučuji. ????
M Avatar autora Maria | 19.11.2020
S obchodom spokojna,rychle dodanie..dufam,ze aj vitaminy na vlasky pomozu,nakolko uzivam len prvy tyzden:)
M Avatar autora Monika | 18.11.2020
Již druhý nákup na e-shopu a naprostá spokojenost!
KZ Avatar autora Kateřina Zhorná | 18.11.2020
Opravdu dobré výrobky, kvalitní. Cena je někdy vyšší, než najdete jinde, ale můžete se být jistí, že dostanete to, co kupujete. Mame odsud vše od fenu, vitaminu, kosmetiky... A vždy maximalni spokojenost. Navic opravdu rychle dodani i s moznosti ulozeni v ulozence.
MJ Avatar autora Martina Jandurová | 18.11.2020
velmi spokojena s obchodem
I Avatar autora Ivan | 18.11.2020
Obchod skvělý, pracovníci vstřícní, vše funguje rychle.

Stránka 1 z 33 , položek celkem: 660

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.