ALTERNA CAVIAR CC Cream Extra Hold

ALTERNA CAVIAR CC Cream Extra Hold
Akce
Balení 74 ml 549 Kč ks
Skladem, tak šup s tím do košíku

Jeden krok. Deset benefitů. Pro bezchybné vlasy.

CC krém pro vlasy nyní v nové verzi s extra pevným tužením. 

Tužící přípravek dodá vlasům hydrataci, lesk, vyhlazení, UV ochranu, tepelnou ochrranu a další benefity. 

Americká vlasová značka Alterna, která je od svého vzniku řazena mezi průkopníky ve vlasové péči, představuje první CC krém určený ke kompletní korekci vlasů. Je vhodný pro všechny typy vlasů a s nadšením ho přivítá každá žena toužící po zázračném multifunkčním přípravku, který šetří čas tím, že se jednoduše postará o vše.

Podobně jako originální Caviar CC Cream, i CC Cream Extra Hold nabízí v jediném kroku 10 různých účinků, ale s účinnější stylingovou funkcí navíc.

Kromě pevného tužení tento zdokonalující přípravek pro celoroční použití vlasy hydratuje, rozjasňuje, uhlazuje, zjemňuje, chrání před lámáním, poskytuje ochranu před tepelným stylingem a UV ochranu, zlepšuje jejich poddajnost a posiluje je.

Caviar CC Cream nabízí péči i styling a v jednom snadném kroku se postará o 10 věcí:

Vlasy hydratuje, dodává jim lesk, vyhlazuje je a zjemňuje, působí proti lámavosti, chrání vlasy při tepelném stylingu, má lehce tužící účinek, nabízí UV ochranu, usnadňuje úpravu, vlasy posiluje.

Výsledek? Dokonale vyhlazené vlasy, které jsou perfektně hydratované, lesklé, hedvábně jemné a silné.

 

Aplikace: 

naneste rovnoměrně do umytých ručníkem vysušených vlasů a upravte dle potřeby. Můžete použít také jako finální stylingový produkt do suchých vlasů.

 

Klíčové složky:

  • Kaviárový extrakt: obsahuje aminokyseliny a omega-3 mastné kyseliny, které vlas vyhladí a zvýší jeho lesk
  • Vitamín C: neutralizuje negativní účinek volných radikálů, vlasy regeneruje
  • Color Hold: patentovaná technologie, která chrání barvu před vymytím a vyblednutím
  • Seasilk: směs výtažků z mořských rostlin, která vlasy hydratuje a regeneruje
  • Enzymetherapy: patentovaná technologie usnadňující vstřebávání aktivních složek